Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Werkt goed in overleg en mooi werk afgeleverd

Erik Lam

Blij en tevreden met de fundering, die Frank met zijn zonen heeft aangelegd. Aangenaam in de omgang en houdt zich prima aan de afspraken. Bedankt voor de perfecte samenwerki

Anne de Groot

Achteraf is mijn Tuin kamer 12m2 gefundeerd met een betonnen vloer zodat mijn tuin kamer in Almere niet meer kan verzakken. Heel netjes en Proffessioneel gedaan ben er heel blij mee dat ik deze investering heb gedaan. Kan in de toekomst zelfs uitbouwen, fundering ligt er al!! Al met al helemaal TOP!!

Sugar Steen

Vakkundig, netjes en alles volgens afspraak. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Een hele mooie prijs voor voor het werk wat ze hebben geleverd. Stuk voor stuk fijne medewerkers. 5 sterren is eigenlijk te weinig! Bedankt Frank en team voor de goede zorgen!

Willy Breek-Broodbakker

Vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Frank doet wat hij belooft. Ik ben zeer tevreden met zijn werk in mijn achtertuin (aanbouw 20 vierkante meter) in Almere buiten. Hij is vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Een aanrader voor een sterke fundering.  Van mij krijgt hij de maximale sterren.

Moes Aharouch