Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Beton storten voor carport

Ik wilde de onze carport dichtbouwen maar daar moest natuurlijk wel eerst beton gestort worden. Frank op marktplaats gevonden. Snel contact, snel een offerte, snel gevlochten, snel gestort. Frank is professioneel, flexibel en snel. Op het laatste moment moest de vloer enkele centimeters hoger dan afgesproken, dit was geen enkel probleem. Ik zou Frank aanraden om een dergelijke klus bij je uit te laten voeren.

Tim van Dalen

Fundering zwembad Lelystad

Absolute aanrader 👍 voor beton-klussen. Goed, duidelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Frank Rookhuijzen is werkelijk goud waard, heeft een goed team om zich heen en helpt je door de onbekende wereld van beton- en funderingsland. Chapeau Frank 👏

Bi Herrenauw

Fundering zwembad Heerhugowaard

Fundering storten onder een zwembad, goed uitgevoerd! 

Jef Buter

Betonnen fundatie voor schuur gerealiseert

VBF heeft voor ons de fundering en vloer gestort van de schuur. De heipalen waren al verzorgd door een derde partij. VBF heeft dit perfect geregeld, de schuur past er precies op. VBF kwam met goede tips rondom loze leidingen instorten. Communicatie was helder en prima. Ook heeft hij contact gehad met de aannemer die de schuur realiseerde ten einde een goed resultaat te kunnen leveren. Hij heeft netjes gewerkt, is zorgvuldig geweest en is veilig omgegaan met de toegang tot onze kavel. Het is prettig overleggen en werken met Frank van VBF. Hij zal later ook nog ons terras funderen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wat ons betreft een regelrechte aanrader!

Jacco van Buren

Fundering: Nieuwe woning; Beton

Frank heeft mij super geholpen bij het storten van een beton vloer in de woonkamer. Zijn expertise en contacten zorgden voor een vlekkeloos uitgevoerd project. Ook kon ik met Frank goed afspreken om zelf ook een bijdrage te leveren. Op die manier hebben Frank en ik samen een mooie betonvloer gestort waarbij aan alles gedacht is. Ik zou Frank zeker aanraden voor het werken met beton en heb hem als een betrouwbare en flexibele vakman leren kennen!

Thomas Galle