Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Betonnen fundatie voor schuur gerealiseert

VBF heeft voor ons de fundering en vloer gestort van de schuur. De heipalen waren al verzorgd door een derde partij. VBF heeft dit perfect geregeld, de schuur past er precies op. VBF kwam met goede tips rondom loze leidingen instorten. Communicatie was helder en prima. Ook heeft hij contact gehad met de aannemer die de schuur realiseerde ten einde een goed resultaat te kunnen leveren. Hij heeft netjes gewerkt, is zorgvuldig geweest en is veilig omgegaan met de toegang tot onze kavel. Het is prettig overleggen en werken met Frank van VBF. Hij zal later ook nog ons terras funderen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wat ons betreft een regelrechte aanrader!

Jacco van Buren

Fundering: Nieuwe woning; Beton

Frank heeft mij super geholpen bij het storten van een beton vloer in de woonkamer. Zijn expertise en contacten zorgden voor een vlekkeloos uitgevoerd project. Ook kon ik met Frank goed afspreken om zelf ook een bijdrage te leveren. Op die manier hebben Frank en ik samen een mooie betonvloer gestort waarbij aan alles gedacht is. Ik zou Frank zeker aanraden voor het werken met beton en heb hem als een betrouwbare en flexibele vakman leren kennen!

Thomas Galle

Fundering: Uitbouw; Beton

Wat een klasbak die Frank! Alles, maar dan ook Alle super geregeld, precies op schema, man een man woord een woord!
Hier wordt je als klant blij van.

Op naar Fase 2

Eric Flantua

Fundering: Nieuwe woning; uitzetten plaats palen voor heier

Uitstekende service. 
Goede communicatie.
Vakwerk
Goede aanvullende tips.
Zeer tevreden

Janno Bulten

Complete fundatie garage.

Super fijn met Frank gewerkt. 
Goed geholpen en uitleg gegeven over zaken waar ik geen verstand van had.
Hij heeft een hele mooie betonvloer van 10 bij 6 meter voor ons gemaakt.
Ik kan iedereen Frank van harte aanbevelen.

Jack Bos